Pogosta vprašanja

Ali ste vedeli, da se koža na obrazu stara hitreje kot drugod po telesu?

Zato je tako pomembno, da osvojite dnevni ritual skrbi za svojo kožo s kakovostno certificirano naravno kozmetiko za obraz, ki bo vaši koži pomagala, da se razstrupi, nahrani in revitalizira,ter kar je ključnega pomena, da ostane (ali postane) zdrava in sijoča.

Pomembno je, da si vsakodnevno očistite oziroma umijete obraz, da odstranite umazanijo in nesnago s površine kože, nato nadaljujete z nego kože, in sicer nanosom seruma za obraz in seruma za nego kože okrog oči, da kožo nahranite, zaščitite in globinsko navlažite.

Za dodatno nego in razvajanje pa je koristno, da na obraz, vrat in dekolte 1 – 2-krat tedensko nanesete masko za obraz in izvedete globinski piling obraza.

Nevidne mikroorganizmi se vsak dan prenašamo s prstov in dlani na površino vaše kože. Ko se vaše roke dotikajo kljuk, telefonov, računalnikov, prihajamo v stik z raznimi vrstami bakterij, virusov in alergenov.

Torej, ko se začnete dotikati svojega obraza, se le-ti prenesejo na vašo kožo na obrazu. Zato je tako ključnega pomena, da vsak večer sperete vso umazanijo z obraza in nanesete kvalitetno certificirano naravno kozmetiko, da z njo razstrupite in revitalizirate svojo kožo.

Vključitev masaže obraza v vašo dnevno rutino skrbi za vašo kožo pomaga stimulirati prekrvavitev, spodbudi nastajanje kolagena, zmanjša videz gubic in daje mladosten izgled. Pomembno je, da pred tem poskrbite, da kožo najprej očistite. Masažo obraza lahko izvajate s pomočjo seruma za obraz. Tega z nežnimi krožnimi gibi vmasirajte v kožo in sicer, počasi, od spodaj navzgor in iz centra obraza navzven.

Vzroke za staranje kože lahko razdelimo na t.i. notranje in zunanje staranje. “Notranje staranje” je naravni proces, skozi katerega gre naše telo. “Zunanje staranje” pa ima vzroke predvsem v zunanjem okolju, kot je na primer izpostavljenost sončnim žarkom. “Notranje staranje” je torej neizogibno in ga lahko razumemo kot stalen upad proizvodnje kolagena in elastina ter sposobnosti zadrževanja vlage – vseh lastnosti, ki dajejo koži poln in mehak videz.

Z upadom teh lastnosti, se naša koža začne povešati, postane pusta, uvela in sčasoma se začnejo pojavljati drobne črtice in gubice. Ta proces se začenja dogajati že pri 20 letih. Še hitreje v primeru, da ste izpostavljeni pesticidom, umetno pridelani hrani, stresu, sevanju, alkoholu ter kajenju, kar povzroča nastajanje radikalov, ki sprožijo poškodbe na povrhnjici kože.

Če pri tem pozabimo še na redno izvajanje pilinga, se odmrle celice nabirajo, mašijo pore in dajejo koži utrujen in pust izgled. S pravilno nego kože lahko koži pomagamo obnoviti in odpraviti, kar povzroči proces staranja, da lahko kože znova zasije v vsej svoji lepoti.

Radikali so poenostavljeno povedano nepopolne celice, ki sprožijo poškodbe na naši povrhnjici. Antioksidanti pomagajo zaščititi našo kožo pred radikali in nevtralizirati verižno reakcijo, ki bi se sicer sprožila. Okoljski dejavniki, ki vplivajo na kožo, kot so smog, dim, sončni žarki, stres, so pogosti vir nastajanja radikalov. Topični nanos antioksidantov na vašo kožo preko negovalne anti-aging kozmetike, kot tudi uživanje antioksidantov, bo pomagalo, da se koži povrne zdrav in sijoč videz.

Kombinacija izvlečkov azijskega vodnega popnjaka, virginskega nepozebnika in aloje ter gliceritinske kisline, hialuronske kisline stimulira nastajanje kolagena, skrbi za regeneracijo in hidratacijo kože, obnavlja povrhnjico, poveča elastičnost in čvrstost kože ter preprečuje nastajanje gub. Deluje pa tudi protivnetno, protibakterijsko in protimikrobno, kar tudi občutno izboljša videz nepravilnosti na koži.

Dehidrirana koža se vsekakor hitreje stara. Zato je pomembno, da nahranite svojo kožo s certificirano naravno anti-aging kozmetiko, ki vsebuje potrebne maščobne kisline, vitamine, minerale in antioksidante, ki bodo pomagali obnoviti in pomladiti vašo kožo.

Najboljše kar trenutno lahko ponudite svoji koži sta vsekakor Jolie, serum za obraz, ki ima največ učinkovin. Aktivne sestavine v njem kot so Gotu Kola, Virginski nepozebnik, Aloe Vera, gliceritinska kislina, hialuronska kislina, naravni retinol, makovo olje bodo pomagale spodbuditi nastajanje kolagena, ki zmanjšuje videz gubic, obnoviti in rehidrirati vašo kožo, izboljšati tonus in nepravilnosti na koži, zmanjšati oksidativni tres in upočasniti staranje. Videz kože bo tako zagotovo bolj zdrav in mladosten.

Serum je emulzija z močnimi aktivnimi sestavinami za nego kože, po navadi več kot na primer običajne dnevne ali nočne kreme za obraz. Ker so aktivni in zelo učinkoviti izdelki, je dovolj, da se na obraz nanesejo majhnih količinah (nekaj kapljic). Zelo hitro se vpijejo v kožo in s tem vnesejo vsa potrebna hranila – aktivne sestavine do tarčnih/ciljnih kožnih celic.

Seruma Jolie in Janie pomagata pri izboljšanju teksture in gladkosti kože, zmanjšanju videza gub ter gubic ter skrbijo pa tudi za povečanje nivoja vlage v koži ter tako zagotavljata hitro vidne učinke na koži. Ta izgleda bolj zdrava, gladka, napeta, čista in uravnotežena.

Seruma Janie in Jolie sta primerna tudi za občutljivo kožo, saj sta bila tudi dermatološko testirana. Sicer pa priporočamo, da serume preizkusite na manjši količini kože, da vidite ali vam ustreza.

Linijo Poppy Delight smo formulirali za kožo 25+, tako da zavira procese staranja kože in deluje tudi pomlajevalno. Tako da druge starostne omejitve ni. Učinki in način uporabe je torej bolj odvisen od tega, kakšen tip kože imate, morebitnih težave in tega, kaj si želite pri negi kože.

Piling je proces odstranjevanja odmrlih celic s površine kože. Namen tega je, da dajo odmrle kožne celice, zaradi katerih je koža, pusta, brez sijaja, prostor, da koža zasije in se pokaže v najboljšem stanju. Piling pa ne pomaga le pri izgledu vaše kože in njeni teksturi, temveč pomaga spodbuditi celice k pomlajevanju, nastajanju novega zdravega tkiva, ki daje pomlajen videz. S staranjem se proces obnavljanja celic upočasni, zato uporaba pilinga postaja čedalje bolj pomembna.

Relax