O nas

»Sodobna ženska danes zahteva najboljše zase. Zato želimo v Intheline Cosmetics zagotoviti naravne izdelke vrhunske kakovosti, ki niso zgolj varni za uporabo, temveč tudi zelo učinkoviti.«

Naša vizija je zagotoviti varne, zdrave in učinkovite alternativne izdelke kozmetičnim proizvodom, ki jih že uporabljate, hkrati pa želimo zadovoljiti vaše hrepenenje po učinkovitih rešitvah za vaše vsakodnevne težave, povezane s sodobnim načinom življenja, ki jih ne najdete nikjer drugje.

o nas - poppy
o nas - nega

Verjamemo, da morajo izdelki, ki jih uporabljate vsak dan, resnično spremeniti vaše počutje in podpirati vaše zdravje. Zato vztrajno raziskujemo, katere sestavine vključiti v izdelke.

Naši naravni kozmetični izdelki so narejeni iz popolnoma naravnih, visokokakovostnih sestavin, ki imajo znanstveno dokazano učinkovitost in jih vaše telo lahko dejansko uporabi. Izdelki pa niso testirani na živalih.

o nas - nega

Začeli smo z nego telesa, nadaljevali z nego obraza, saj verjamemo, da je to nekaj, kar si prvo zasluži našo pozornost.

Vemo, da je nega obraza več kot zgolj umivanje in nanos kreme ali seruma. Verjamemo pa v nujno preprostost dnevne rutine nege obraza, saj je bolj pomembno, da svoj čas izkoristite zato, da svoje življenje resnično živite, kot pa da sledite kompliciranim rutinam vsakodnevne nege obraza.

Želimo si, da uporaba naše kozmetike ne bi bila nujna obveznost, temveč vaš dnevni luksuz, ki si ga z veseljem privoščite.

o nas - makeup