Brezplačna dostava nad 30€
Velika noč ti prinaša dodaten 10% popust in brezplačen Jolie serum za obraz! Uporabi kodo: VELIKANOC
Strast zivljenja

Strast do življenja – trije popolni načini, kako jo začutiti

Kako se znebiti celulita, bi se ta trenutek na svetu lahko spraševalo vsaj 90 % žensk in kar 10 % moških. Kaj je celulit, ta trdovratna nadloga, in kako se ga čim hitreje in čim lažje znebiti?

Kdaj ste nazadnje začutili strast do življenja? Kaj sploh pomeni strast do življenja? Je rutina vsakdanjega dneva res ubijalec te strasti? Morda pa jo lahko zbudite in znova začutite kljub dnevni rutini in vsem obveznostim.

Kaj sploh je strast do življenja?

Strast do življenja je tista iskrica, zaradi katere se počutite živi. Ko veste, da ste živi. Ko se vam ne mudi naprej v prihodnost in ne sanjarite o lepi preteklosti. Ste »tukaj in sedaj« – na pravem mestu, ob pravem času. Ko čutite neko notranje veselje in zadovoljstvo, ki ga ne znate prav pojasniti oziroma ni nobenega posebnega razloga za to.

Strast zivljenja

Dnevna rutina in hiter tempo življenja lahko zelo hitro ubijeta ta občutek. Že zvečer, ko greste spat, razmišljate o vseh obveznostih, ki vas čakajo naslednji dan, naslednji teden. Takoj zjutraj se že začne hitenje – vstajanje, gneča na cesti, sestanki … Verjetno komaj čakate vikend, da si boste malo
odpočili, a ste takrat od celega tedna, morda celo meseca, let hitenja tako utrujeni, da s prostim vikendom kot zrak po slamici lovite občutek, da bi se počutili spočite, močne, polne energije in življenjskega zagona.

Ključ do tega, da strast do življenja zares začutite in da ta v dnevni rutini ne izgine, je, da o tem razmišljate. Povsod lahko najdete »navodila«, da si morate vzeti vsaj 5–10 minut dnevno zase. Kar je sicer super, a če ta čas »zapravite« za razmišljanje o problemih ali razmišljanje, da nikoli ne boste
prišli iz začaranega kroga, je to zapravljen čas. Ni čas zase …

Trije ključi, kako lahko znova odkrijete svojo strast do življenja

  • Kaj je nekoč v vas prižgalo iskrico?

Vzemite si pet minut časa na dan in razmišljajte oziroma, še boljše, poskušajte začutiti, kaj je nekoč prižgalo iskrico v vas. Kaj je bilo tisto, kar vas je naredilo žive? Kar vam je dalo občutek, da je vse mogoče in ste tudi tiste manj prijetne stvari uredili brez večjih težav? Je bilo to poslušanje glasbe? Ples? Morda tek? Risanje? Petje? Sprehod v naravi? Kaj pa kakšen adrenalinski šport?

ogenj

Ne odnehajte, če že prvi dan ne odkrijete tistega, kar je v vas zbudilo strast do življenja. Več časa boste posvetili temu, hitreje boste prišli do pravega odgovora.

  • Spomnite/zapomnite si občutek

Ko odkrijete vsaj eno zadevo, ki je v vas nekoč prebudila strast do življenja, se poskušajte spomniti občutka. Kako ste se takrat počutili? Kakšen je bil občutek te živosti, polnosti življenjske energije? Vsak dan si zopet vzemite nekaj minut, prikličite v spomin ta občutek in uživajte v njem vsaj nekaj minut. Lahko si tudi zavrtite glasbo, ki ste jo takrat poslušali, počnete stvari, ki vam pomagajo, da se spomnite tega občutka.

Z vajo oziroma z vztrajanjem in v resnici z negovanjem tega občutka se bodo vaše telo in energije navadili na ta občutek in ga boste čedalje večkrat lahko začutili tudi med opravljanjem dnevne rutine, če se boste lahko vsaj za trenutek spomnili nase oziroma začutili sebe, kako se počutite.

Fun
  • Kaj vas veseli sedaj?

Je tudi sedaj še kaj takega, kar v vas zbudi občutek živosti? Kaj bi počeli, naredili sedaj, če bi bili otrok? Bi kaj ušpičili? Bi si privoščili sladoled brez slabe vesti? Poskušajte najti in narediti oziroma ušpičiti vsaj eno stvar na teden, ki v vas zbudi igrivost, veselje, otroško norost. To je najboljša popotnica za to, da do konca zbudite svojo strast do življenja in jo na polno tudi zaživite.

Za hitrejše odkrivanje strasti do življenja pa je tu tudi kozmetična linija Poppy Delight z makom, katerega ključna lastnost (poleg blagodejnih in močnih koristnih učinkov za vašo kožo) je tudi ta, da pomaga pri sprostitvi in čutenju samega sebe in življenjske energije – strasti do življenja.

Da boste to poletje lahko odkrili in prebudili svojo strast do življenja, vam ob nakupu Jolie, seruma za obraz, ali Lilith, pilinga za obraz, brezplačno podarjamo Janie, serum za nego kože okrog oči.

Pa lep preostanek poletja vam želim …

Hvala za prijavo na novičke! Na tvoj email sem že poslala 2 brezplačni e-knjigi. Preveri tudi naš najbolj prodajan izdelek: