Brezplačna dostava nad 30€
Velika noč ti prinaša dodaten 10% popust in brezplačen Jolie serum za obraz! Uporabi kodo: VELIKANOC
zima_obraz_sneg

Kako negovati kožo pozimi?

Za vas imam tri ključne korake, kako se pozimi izognemo suhi, lahko celo razpokani in zelo občutljivi koži.

Tri zlata pravila, kako negovati kožo pozimi

Odgovor na vprašanje, kako negovati kožo pozimi, je vsekakor dobro poiskati, da se izognemo suhi, lahko celo razpokani in zelo občutljivi koži ter da preprečimo znake prehitrega staranja. Ker pa želimo čas, ki ga je nujno potrebno nameniti kvalitetni negi obraza, kar se da skrajšati, smo za vas pripravili tri zlata pravila, kako najbolje pripraviti kožo na obrazu na zimo in prihajajoče mrzle dni.

Ključni so trije koraki, in sicer:

  • temeljito umivanje in čiščenje obraza,
  • nanos ustreznega seruma ali kreme za obraz,
  • redno izvajanje nežnega pilinga obraza.

Temeljito umivanje in čiščenje obraza

Temeljito umivanje in čiščenje obraza je osnova nege kože, ki je še posebej pomembna v hladnejših dneh, ko raven vlage v koži pada. Zato je ključno, da uporabljate blaga mila, ali pa še bolje, da mila sploh ne uporabljate. Svetujemo pa uporabo mlačne vode in res blage tonike za čiščenje obraza (brez alkohola), saj sicer lahko odstranite tudi pomembne naravne maščobe in se bo vaša koža začela luščiti, gube pa bodo postale vidnejše. Torej uporaba res nežnih sredstev in tudi nežnih gibov ter dotikov ob čiščenju kože.

Uporaba ustreznega seruma ali kreme za obraz

Jolie

Pozimi vaša koža potrebuje še več zaščite (ali vsaj toliko) kot poleti. Pomembno je, da vselej izbirate tiste naravne kozmetične izdelke, ki koži zagotavljajo zadovoljivo količino vlage. Prav tako je priporočljivo, da naravni serum ali krema, ki jo uporabljate, vsebuje kvalitetna naravna olja, saj tako ustvarja zaščitni film na koži, kar je v zimskem času posebej pomembno.

Še posebej učinkovito pri nudenju zaščite je makovo olje. Izjemnega pomena pa je tudi, da naravni serum za obraz ali krema vsebuje t. i. vitamine za kožo, kot so A, C, E, ki ščitijo in varujejo kožo pred oksidativnim stresom in tako preprečujejo prezgodnje staranje.

Nič brez pilinga

Reden piling obraza je EDINI učinkovit način, da se rešite mrtvih celic s površine kože ter hkrati omogočite boljše prodiranje aktivnih sestavin seruma za obraz ali kreme globoko v kožo. Pomembno je, da uporabljate naraven nežen piling za obraz, z aktivnimi sestavinami, ki bodo tako očistile vaš obraz kot ga tudi pomagale razstrupiti (brez mikroplastike!).

Slim & Fresh

Koža bo po uporabi svilnato mehka, ten pa izenačen in sijoč, z manj poudarjenimi gubami in porami. V teh zimskih mesecih je treba piling obraza izvajati vsaj enkrat do dvakrat tedensko. Tako bo vaša koža ohranila ali pa pridobila nazaj svoj mladostni sijaj.

Ravno z namenom priprave in zaščite vaše kože v zimskih dneh smo razvili novo linijo naravnih kozmetičnih izdelkov POPPY DELIGHT, s skritim draguljem naravne kozmetike – makom. Linija novih izdelkov nudi vso prej omenjeno potrebno zaščito za vašo kožo in še veliko več. Več o kozmetiki si lahko preberete tukaj.

Hvala za prijavo na novičke! Na tvoj email sem že poslala 2 brezplačni e-knjigi. Preveri tudi naš najbolj prodajan izdelek: